Vårhår

Nu har jag bokat biljetter till Stockholm, ska upp i helgen och träffa Maria, så det blir blandannat utgång och nytt fräscht vårhår förhoppningsvis! Har bokat tid på Bobbyshårstudio på Drottninggatan 81 för toppning och lite ljusare slingor :)

Annars har jag jobbat och varit på spanskan, det börjar röra till sig nu med alla verb och så men det är fortfarande kul:)

Lägger upp fler bilder på examensklänningarna från fönstret jag gjorde idag.


Celebrate in style

Har fixat och trixat med nya kampanjen idag och tagit lite bilder som jag tänkte dela med mig av...

Jag älskar att Sisters reklamplåtningar görs i så trendiga miljöer, kolla bara inredningen, älskar den gamla romantiska stilen:) 

      
Piffade till med Vita liljor, så vacker så !
 

Vackra vårväder

Så himla härligt väder! Nu på förmiddagen hade jag 18,8 grader på min balkong:) Och snart kommer mamma och pappa och hämtar upp mig så ska vi luncha, hoppas på någon mysig uteservering, bara och sätta på sig varma kläder och njuta av solen :)
Sen blir det jobb för min del börjar kl 13 då e de dags att fixa ny kampanj. Det blir examensklänningar och jag lovar att dom finaste finns hos oss på Sisters!!! Önskar att jag själv kunde köpa flera stycken av dom men vad ska jag med en vit klänning till?  Tänkte leta fram lite bilder så ni får en överblick om hur det ser ut.

Konstigt att så fort solen tittar fram blir man så glad att man tänker direkt på sommaren! därför tänkte jag visa vad jag vill ha i sommar... Jag SKA ha baddräkt till min stråhatt:) hehe


Söndagkväll!

Förfesten och utgången igår var trevligt som väntat, blev lagom mycket av allting. Det kändes dock att man flyttat fram klockan när det ringde imorse och de var dags för jobb igen... någon mer som kände av de kanske?  ajja man ska inte klaga nu går vi mot ljusare tider :)
Dagen på jobbet gick fort vi hade mkt att göra så de va kul! Leila kom in och visade ett armband som hon köpt från sjärnurmakarna från D&G de va grymt ! tittade upp det nu och såg att de precis gick för 510 kr på tradera. lycklig den som gjorde de kapet!


 "What goes around comes around"


Nu ska jag strax ner till min lilla ica butik och handla lite taco tillbehör för ikväll blir det lite mys med Katja!

Fest!

Har stressat som en galning efter jobbet men nu är det lugnt, för en gångs skull är jag i god tid :) Vi ska till Hanna ikväll och förfesta innan vi ska vidare till Platå. Önskar bara att jag hade haft dessa snygga skor ikväll,
men de får bli ett par liknande utan nitar...        
annars har jag min nyinköpta söta klänning från Ginatricot, har tyvärr ingen bild, får fixa de!

Gårkvällen hos Wassi var super mysig! Hon fick ett par Gantskor i jeanstyg av oss tjejer som var grymt söta:) Ne nu ska jag fixa de sista och möta upp matilda för förfest!!! Ses på Platå!


at work

Ikväll efter jobbet ska vi över till Wassi på lite födelsedagsmiddag. Presenten är fixad och jag tror det blir jätte bra !Avslöjar vad det är imorgon:)

Har lunchshoppat lite idag oxå :)

 
  

Stråhatt, flätat bälte och armband från Lindex

Klubbkväll

Det blev som jag trodde, en rolig kväll:) Jag blev sminkad av en jätte gullig tjej på kicks som gjorde det grymt bra. använde denna Clis booster XL från Lancome  på mina fransar och dom blev extremt långa, de tyckte ja va lite kul eftersom jag aldrig får till dom själv ,så den blir det att köpa direkt :) 
Morgan blev också fint sminkad och fräscha vårkläder hade vi såklart. Jeansen jag hade på mig var ett par traschade crooker som jag fick!!! dom satt riktigt bra, Anna tog bilder så jag ska lägga upp dom så fort jag kan :)
  
Ny favorit

Mannequin

Ikväll blir det en spännande kväll hoppas jag, jag ska inte själv styla skyltdockor utan själv bli stylad och stå i fönstret. Bli sminkad och ompysslad är ju aldrig fel :) Lägger upp någon bild på resultatet sen!

Nu ska jag iväg och luncha men Åsa, en barndomskompis, de va evigheter sen vi träffades sist. säkert ett år sen! Kul kul hejsvej!

Första inlägget...

De känns lite knepigt vi får se hur de går,  lite roligt blir de nog att läsa om.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0