Mors dag

Gårdagen så himla härlig! Familjen hämtade upp mig efter jobbet och så åkte vi iväg och träffade släkten, alltid lika mysigt! Sen hann jag förbi trädgårdsföreningen och hälsade på vännerna som dansade bal, ni var jätte vackra allihop! Sen började det, hem till emma och på menyn

Skaldjurssoppa med vitlöksbröd

Fläskfile och kantarell gratäng

cheescake med hallon och blåbär


Lite dricka och dans på de innan vi åkte vidare till Hamnfestivalen, träffade massa folk och sen blev de Platå som vanligt :)
Ikväll blir det att mysa med mammsen eftersom hon är världens bästa mamma!

God morgon

Gårdagen på Liseberg kunde knappast bli bättre, det var strålande solsken hela dagen och inte så värst mkt folk :) Vi hade det super trevligt! Tack!

Idag blir det en minst lika spännande dag, Först blir det jobb till 16 sen poolparty hos moster sen vidare hem till Emma på Middag med alla tjejer, sen in mot stan igen och hamnfestivalen och ta några glas o titta på Matildas pappa som spelar och sen kan ni nog räkna med vi går vidare och dansar loss :) kommer nog inte hinna uppdatera mer idag men kika in imorgon igen! Vi ses!


Hej Göteborg!

Japp, idag blir det Göteborg. Sitter hemma och laddar i mig frukost, snart kommer tjejerna och hämtar upp mig så blir det en heldag i Göteborg o Liseberg. Skriver några rader imorgon :) Hej sålänge!


Presentjakt



Sitter med en plastpåse på huvudet just nu, ser ut som en kondom ungefär :) (gör en inpackning) Känner inte för att lägga upp en bild på hur snygg jag känner mig så jag hittade en mycket bättre på google.  Ska strax skölja av de här och fixa mig ska nämligen träffa Wassi på stan så ska vi jaga presenter, det är ju morsdag på söndag, sen ska vi köpa nått till Emma som bjuder på middag på Lördag och sen ska jag hitta nått kul till min Mosters födelsedagskalas.



Jag och Johanna

Jag och Johanna har sprungit på stan och kikat, käkade lunch med Bia och köpte en Tunika på H&M´s mamma avdelning som jag tänkte ha som en söt sommarklänning, sen köpte jag en kruka med rosor till sängbordet på Makaroom. Titt så vakert de blev :) Snart ska i ner till Ica så kommer tjejerna hit och grillar ikväll.


Onsdagmorgon

Jag som är ledig idag och hoppades på att få ligga i Trädgårdföreningen och sola hela dagen men nehe då e de molnigt såklart så då får det bli tvättstugan och städa istället. Ser faktiskt inte helt omöjligt ut att det kan spricka upp senare under dagen så jag får sno mig på nu. Johanna kommer till Linköping idag me så får vi se vad vi hittar på för skoj! Är lite sugen på den här smarta Garderoben från Ikea som jag skulle vilja använda som tvättkorg, så himla smidigt att bara sortera i facken direkt och sen bara rulla ut i hissen så slipper man bära skiten. Vi får väl se om de blir en sväng till Ikea.


Hemmakväll

Ikväll har jag bara haft det lugnt och skönt, jobbade till åtta så kände att jag inte orkade med så mkt mer. Åkte förbi Maxi på hemvägen och köpte bla badskum för de va vad jag var sugen på. Te lite mackor & lite skum så är jag utvilad, Ska krypa till sängs nu med en gång! Godnatt!


Min min min!

Imorse åkte jag iväg till massören, de blev en bra start på dagen, fast de kändes lite mer den här gången, jag är så fruktansvärt spänd i hela kroppen fick tillomed massage på skinkorna :) 

Nu är den Min Sex and the city klänning från Monki 350:- Den får det nog bli på Mosters kalas som är på Lördag.



Nu blir de sol sen jobb, Njut av dagen!

Carrie klänning

Vilken fin det dag det blev då, har iofs tillbringat mesta tiden på jobbet men de gick undan idag igen, Mötte upp Matilda och Wassi på stan när jag slutat och hittade en dröm i tyll, en Carrie klänning på Monki, fanns i puderrosa svart och vitt, Den vita blir nog min imorgon, kände mig så stressad när jag hittade den eftersom det var stängningsdags, inte kul när folk ska dröja jag vet hur det känns, så jag ska dit vid öppning imorgon och testa i lugn och ro! Synd bara att man inte tar studenten i år igen för då hade den vart perfect! men kanske kan bli nått till Midsommar, då behövs en hel resväska med söta sommarklänningar till alla festligheter. Boende och allt är klart till de nu, Vi 10 tjejer kommer bo i ett hus en bit från Strand, det ska bli så jäkla kul! Oj va pepp jag blev!


Morning sunshine!

Här ligger jag och pressar lite. fy fan va gött! Har förstärkt naglarna med ett jätte bra lackgele som jag verkligen kan rekomendera till er som är intresserade, OPI nail envy 265:- på Kicks. Nu ska jag sola vidare, sen blir de jobb!


Sweet dreams

Kollade på tidigare inlägg och såg att jag missat visa er resultatet av min hemmagjorda sänggavel och sovalkov. Det är iosf inte helt klart måste hitta en lampfot till sänglampan och lite annat småfix går alltid att styra med, men här kommer resultatet



Pläden är Living by hemtex, överkastet är kvar från mitt gamla flickrum



Spånskiva från Beijers 100:- tapet från Rusta 149:- ramar från loppis 20:-/st
(ramen till vänster ska så småningom prydas av mormor och morfars bröllopsfoto)



Örngott V från Åhlens 50:- Örngott H från Epok 210:- Nalle från Gamlastan i Stockholm.



Sängbord från Plantagen 149:- Lampskärm från Unnerstad gård 99:-


Söndagsmiddag

Gårkvällen va jätte trevlig träffade massa nytt och roligt folk hos Sara innan det blev en fortsatt lyckad kväll på Platå. Imorse var det dock inte lika kul att kliva upp för att kila till jobbet, men men dagen gick fort och nu är jag hemma, daxs för pannkakor med glass, mumma!



(ne "hjärtat" blev inte så gott, tjock och degig, men snyggt försök)

Äkta Italienskt

Så nu har gått in mina nya skor här hemma i lägenheten ända sen jag slutade jobbet, dom känns okej ännsålänge iaf :)
Ska snart ner och möta upp tjejerna för att sen gå vidare till Sara och korka upp. Jag sov i Linghem natten till idag för pappa kom hem från Milano, Bergamo i natt så jag fick ett par flaskor vin som jag hoppas ska smaka, så ikväll blir det äkta italienskt.



Pumpsen från Dinsko, klänning Gina tricot, Kavaj Sisters.

Grattis!

Grattis till Emma som fyller år idag och de ska vi se till och fira med en utgång ikväll :)
Vad ska man ha på sig? samma problem jämt, kankse borde sätta på sig balklänningen så kommer vi in på kongres eftersom studenterna dansar bal idag. Underbart för er, de var den bästa dagen i mitt liv!!

har en kort lunch kvar så ska springa runt i huset och se om jag hittar nått kul! hörs senare!



Wilhelm och Jag -08

Lovely



Jag har som sagt bestämt mig för att göra om i köket, bara för skoj skull, så nu letar jag lite möbler, tanken är ett romantiskt och lantligt kök mitt i innerstan med en gamal kökssoffa och broderade kuddar och ett par stolar i denna stil, här med sidenband knutet runt stolsbenet. I like it!
Har eventuellt redan en köpare på mitt nuvarande köksbord så snart ska jag nog kunna sätta igång med de nya projektet :)

Back to work!

myskväll



Sitter hemma hos Matilda nu med Matilda Matilda och Emma, har kollat på bonde söker fru och ätit godis :) Bloggar om nått roligare i morgon. (på bilden, jag och Emma)

Någon som har, vet?


sitter på jobbet nu och kollar blocket, är på jakt efter en köks soffa!  någon som vill sälja till mig? hittar ingen på blocket som passar, är ute efter en liknande
Call me!

London el köpenhamn?

Gårdagen var mkt trevlig, Jag och Niclas käkade lunch på Olympia innan jag gav mig iväg till Bergqvist för massage och de va obehagligt skönt :) har bokat tid nästa vecka igen så jag får ordning på min snebyggda kropp nångång. Efter de blev det fika på George med Sara och Emma sen kom hennes systrar och Karin med lilla Karl.

Nu är jag hemma i Linghem och har kollat runt på massa olika utbildningar är lite sugen på inredningskunsult i Köpenhamn eller kanske en inredningsutbildning jag hittat i London, humm är kanske inte redo att börja plugga än men det är alltid kul att kolla runt. 

K�penhamn

London el Köpenhamn?


Sia-homefashion

Idag ser det ut att bli lite bättre väder, så skönt, ska snart ner på stan och ta en lunch med Niclas som är hemma från Åre nu igen, Sen ska jag på Massage i eftermiddag :)


Sia


Väninnan

Nu har jag slutat jobbet och den här dagen har gått fort och varit rolig :) Snart så kommer Matilda och hämtar upp mig så ska vi ut till Emma på lite filmkväll. Ska få låna boken vänninan skriven av Denise Rudberg av Matilda, så får vi se vad jag tycker om den, alla de andra tjejerna tycker dom är super bra och så bra att det finns en hel serie så har man och göra när man solar i sommar :) 
Förresten blir det skorna på Dinsko istället för scorett, det är skillnad på 9 och 13 cm klack, hehe ;) men glömde plånboken hemma så fick lägga dom tills torsdag då jag jobbar igen, nu väntar två lediga dagar!
  



Ha en super skön kväll!

Ny favorit?

Tråkigt väder idag, men då är det tur att man ska till jobbet och skylta om lite, ni kommer se 80-tal i Systrarnas skyltfönster :) Många lite tuffare plagg till sommaren.
Ska prova pumpsen idag me som jag lagt undan på Scorett, men har hittat en backup ifall klacken blir för hög, nämligen denna skönhet från Dinsko 599:- med "bara" 9 cm klack.

Pumps

Ha en bra dag!

Mitt smultronställe

Har planterat mina smultron och min Lobelia blomma idag me, köpte en grill som jag planterade dom i. de blev fint, eller vad tycker ni? Blomsprutan är oxå ny från blomsterlandet 49:- Lycktan Från Hemtex 49:-  Bordet är en gammal sockerlåda från garaget och stolarna är ett fynd från K-rauta 95:- jätte smidigt att man kan fälla ihop och ta med sig oxå, och vill man ta med grillen plockar man bara ut blomkrukan som är i så är grillfesten fixad :)




Det är blir mitt smultronställe i sommar  hoppas jag på!

Tårtkalas

Igår var det en jätte bra utgång, förfestade med massa tjejor och de var skor, skor, skor Alla hade så fina skor men snyggast hade Kattis, hittar tyvärr ingen bild på dom, men de kommer. Hanna skulle lägga undan ett par till mig så ska jag prova med rätt st imorgon :) Sen blev de Platå och lite "efterfest" hos mig med Emma, Matilda, Daniel och Jacob. Sjukligt varmt i hela lägenheten när vi vaknade efter ett par timmars sömn, Jag, Jacob och Matilda gick ner till solen och åt en mumsig frukost på Espresso house. Och nu är jag hemma, Lillebror fyller så vi ska grilla sen blir det tårtkalas, gott gott!


Grattis Sebastian!

Hej Ågatan

Så nu är jag hemma igen från en underbar dag i Stockholm, stannade bara över dagen denna gång och den tillbringades på Gröna lund :) kul kul! Roligt oxå att Per Gessle stod bakom mig till kön för stora bergodalbanan (kommer inte ihåg vad den heter) eftersom jag senast såg honom förra helgen, måste tillägga att han bangade ur kön och åkte aldrig, men han hade iaf åkband haha ajja onödig info! Hann även träffa min gudfar Klasse och hans söner en stund på Djurgårn innan jag åkte hem,  roligt att se dom. Nu är jag vrålhungrig så ska köpa med mig lite mat till Hanna tänkte jag så blir det utgång ikväll, de va länge sen känns det som, har skrapat fram lite gott sommardricka :)



Kanske vi ses där!

Gröna lund

Är påväg till Stockholm för en mysig dag på Grönalund, först var tanken Göteborg och Liseberg men det är massa jippon i stan så de är nog mkt folk där idag.
 Underbara underbara dag!


Saftigt

Har varit iväg och kikat i massa olika mysbutiker utanför stan, var bland annat utanför Åtvidaberg i en butik som heter "hem & present"  där jag köpte den här söta gamla flaskan för 45 kr som passar till min bricka från sagaform och glas från Boda nova, så nu kan ni komma hem till mig på saftkalas :) Köpte även smultron och lobelia som jag ska plantera och ha på balkongen men det får jag styra med på söndag om jag hinner för nu blir det Tacokväll med tjejerna och imorn bär det av till Göteborg :)



Here comes the sun

Sitter på balkongen och knaprar i mig lite linffröknäckis i mina nya bikinitrosor :) underbart att solen tittar fram igen. Igår blev det en jätte mysig kväll med tjejerna, men de var för kallt för att sitta ute så vi köpte med oss lite naturgodis choklad och te o så myste vi här hemma istället. Idag är det en ledig dag igen så jag tänkte åka iväg till vreta kloster och köpa lite blommor till min balkong :) I de här laget vet ni nog att de e lite jag att trixa och så :)
Ha en kanon bra dag för de tänker jag ha!


Ett måste när jag får trädgård, japanskt körsbärsträd.


Pink Pink Pink

Gick in på H&M på Ikano, man hänger ju endel där ;) och så stöter jag på en del av M Williamson kläder, jag trodde att bara city butiken skulle få in från hans collektion eftersom de inte har ungdomsavdelning på Ikano men tur hade jag, hittade ett par snygga bikini trosor som jag tänkte ha till en svart överdel som snart är min från JC. (har lagt undan lite) Kan iofs tänka mig att stan har mer än ikano, jag hoppas de iaf annars är det lite dåligt, för det fanns inte så mkt att välja på och tur e väl de förresten måste hålla i pengarna lite.

Vad tycker ni? Härliga färger när man blir lite brunare kanske ;)


Nu ska jag fixa mig lite så blir det ett par glas på nått mysigt ställe med tjejerna ikväll. Tjena!


M. Williamson

Idag är det den 14 maj & M. williamson´s collection skall finnas på H&M även i Linköping! Sitter på lunchen nu men ska dit och ta mig ett kik efter jobbet :)  
Trevlig dag!


Trash your denims

Plockade fram lite redskap och sommarfixade ett par gamla jeans som nästan ruttnat i garderoben, allt du behöver är en petflaska (eller nått annat hårt underlag) ett rivgärn och en klädroller kan vara bra för det blir mycket ludd. Och sjävklart ett par jeans, för min del blev de ett par Lee jeans som redan kändes lite slitna. Att få ta sönder var underbart kul och det blev underbart snyggt. Testa själv! eller köp ett par crooker jeans på JC och få din önskade slitning gratis! 




Syns kanske inte så bra på bilderna, förstörde dom även på knäna.
för att behålla trådarrna är det bäst  om man drar vågrätt över jeansen med dom små hålen på rivgärnet.

läs & fruktstund

sitter ute på balkongen med lite tidningar och njuter men snart förvinner solen runt husknuten så då blir det en rask promenad runt ån, Sen ska jag hem till Matilda och laga lunch och se lite sex and the city ;) Ser ut som det kommer molna på så nu måste jag ut och ta vara på solen.
 Trevlig dag!


Foto: josefinsstil

Eurovision

Hemma från jobbet nu, satte mig framför tvn med världens godaste kvällsmat! linfröknäckis och fruktyogurt :)
Godkväll!


Per Gessle

Jag har haft en underbar tripp med mina vänner i Stockholm. Vi mötte upp Maria på Djurgårn och käkade innan Gessle, Marie Fredriksson dök upp och de va en sån jävla stämmning, Ska försöka lägga upp några filmsnuttar senare  :)
 
Måndagen började med feting frukost på Cafe Créme på Östermalm sen började vår 8 timmars shopping. Jag fick äntligen tag i en sommarröd kavaj med axelvaddar från Beyond retro, skugga till ögonbryna och Dior borstar och penslar som lovar livslång kvalite hehe får vi se om de håller vad de lovar, köpte dom iaf inne på NK så jag fick Personalrabatten, fick även med en sminkväska med foundation, mascara, läppglans och skugga från Dior beauty.  

Love love love.



Hej Stockholm!

Ikäll ska vi se Per Gessle på circus i Stockholm, så jag ska åka och hämta upp Matilda, Matilda och Emma nu, Stannar tills måndag ska göra några shoppingärenden och lite till tänkte jag :)

Nyinköpta lackleggings från Jc 149:- tröja Monki 300:- sandalerna är mammas gamla godingar från tonåren;)


Kickoff

Är det inte typiskt att solen skiner just idag när jag ska till jobbet, har ju varit ledig nu några dagar och då har det självklart bara pissregnat...Ajja ikväll blir det kickoff med jobbet och kolla in mitt fynd!

Sisterskavaj 1199:- nu 75:- Det finns några gobitar kvar :) Till de har jag mina Tigerjeans och glittrande pumps från DNA.


After party shoe

Haft en lång och ledig dag hemma i Linghem, gått i skogen, myst när regnet smattrat på fönstrerna och solat så fort solen tittat fram de minsta. Strax kommer Johanna på besök så ska vi ha lite filmkväll med grillade revbenspjäll, pommes och massa godis! 
Kolla in vilken kul sko! Kan du vika ihop och ha i väskan tills det är dags att gå hem. Finns att köpa på scorett.




Tevattnet kokar...

Tevattnet kokar, brödet står i ungnen och välkomen hem presenten är fixad, Snart kommer Bia!!!
Det ska bli så himla mysigt att träffas, ( Bia har varit och rest i Australien för er som inte visste, undra om jag kommer känna mig blek?) Jag har köpt en liten present på Systrarna grön och nu är frukosten på G oxå Sen ska vi åka iväg och kolla möbler eftersom Bia & Fredrik får en ny lägenhet :)




Ha en skön dag!

Unnerstad Gård o indredning

Jag och mamma gjorde en liten utflykt till Unnerstad gård, inredning och cafe. Det fanns hur mkt som helst som man kunde tänka sig att köpa, Jag köpte iaf en lampskärm som jag ska hitta nån fin fot till och ha på mitt sängbord (växtpallen från plantagen, bilden) och sen hittade jag hemma i källaren ett gamalt album från mina farföräldrars föräldrar, med massa gamla fina bilder, som även de ska få pryda sängbordet som en mysig detalj.



Nu ska jag och Matilda ta en kvällspromenad runt ån sen ska vi möta upp den andra Matildan och Wassi, så kanske det blir fika någonstans på stan.

Hot Chocolate

Tråkväder idag så jag har myst ner mig med varm oboy & täcke i soffan så ska jag se massa Sex and the city,  vet dock inte hur man ändrar språk på den här dvdn så det får gå med dansk text ;)
Pratade men Bia förrut hon är ju i Sverige nu :) Och imoron ska jag äntligen få träffa henne, Då ska hon med mig till Örebro.



Gynning

En blogg som jag följer är Carolina Gynnings Hon har precis kommit hem från Milano där man fått följa henne under plåtningarna för den kommande drinkboken ! Det är Liselott Watkins som ska illustrera porträtt av henne, ni vet hon som även gjort lite till H&M home, som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Carolina kommer även ha sin egen konstutställning i Torekov i juli, Hoppas det är v 28 när jag är där.


Av: Carolina Gynning

Gröna sköna myshörna

När jag väl ska flytta till hus ska jag ha massa härliga vråer (heter de så?) en vrå flera vråer? ajja ni fattar, för det finns inget som går att  göra mer personligt eller hemtrevligt som myshörnor. Här har jag hittat lite insperation som går i sommarens gröna.


Bild från Doctor house & styleroom.


Hej igen!

Har varit lite seg på att skriva i helgen för jag har gjort så mkt annat, igår hade vi tex myspys hemma hos Matilda, jag och Milla beställde Mat från Sol & ris och de andra åt sushi och så tittade vi på Robinson, Har inte hängt med i de tidigare men de var ganska kul, vi var bara tvunga att utmana varandra om vem som kunde hålla armen uppe i vädret längst, och jag förlorade såklart, men men tror inte de kan bli någon robinson av mig ändå ;)



Har köpt ett sängbord idag, fast det är inget sängbord. Det är en växtpall till krukväxter som jag köpte för 149:- på Plantagen.  Jag lovar att ni snart ska få se hela min sovalkov med sängstommen och allt vill bara fixa piffet så de ser helt okej ut ;) inget kul med halvfärdiga saker.  Det är kanske bäst om jag går in på nätet och beställer hem mitt piff nu med en gång :)

Unicef

Kollade på Humorgalan för varenda unge i fredags, så jävla rörande!
Bli världsförälder du oxå !!!


unicef.se

1000 dollar shoe

Det är ganska tomt på mina väggar här hemma för jag vill liksom inte sätta upp nån tavla om den inte betyder någonting för mig. Men så hittade jag den här "1000 dollar shoe" av Lovisa Burfitt på Wonderwall Jag tycker att den är grymt vacker och skulle passa perfekt till min stil i lägenheten. Den kostar 790 kr och det finns bara 373 stycken, Måste nog beställa.




Valborgsfirande

Jag och Wassi hade en jätte trevlig Valborg. Hur hade ni det? Vi åt iaf jätte gott på Magnolia och sen tog vi några glas och avslutade kvällen på Platå,:) Jag hade min klänning från MQ, syns lite dåligt på bilden men vi var dåliga på att ta kort denna kväll;)



Nu ska jag njuta v solen nån timme här på balkongen innan jag ska jobba, Lutar åt att jag åker hem till mamma, pappa och lillebror ikväll, känner för att bara mysa lite med dom :)

RSS 2.0