Valborg

Gårkvällen var super mysig, när vi kom till make up store blev vi bjudna på lite vin, vi fick även en lott som Emma senare under kvällen vann på (ett läppstift) shoppa gjorde vi me såklart! för min del blev det Fruidelicious parfymen, ett läppstift som fungerar som glans (vill inte ha de där klibbiga som det bli av läppglans) och en foundation som jag endast använder för att täcka småpartier. En trevlig liten present fick jag även med mig hem, sminkficka med ett läppstift och en härlig sommarorange ögonskugga. Efter Make up store tog vi en fika på Santinis och sen lite temys hos mig.



Nu till idag då! Började dagen med telefonmöte, sen cyklade jag hem och bjöd över brosan på frukost, vi gick ner på stan och köpte kläder och skor till honom, sen Lunch på stan och stekte lite på First Hotels uteservering! Nu ska jag duscha så kommer snart Sara Wass och då ska vi ut  och  äta och partajja ikväll!

Make up store

Nu ska jag kila ner till Make up store och träffa Emma & Matilda så ska vi ha en riktig tjejkväll! 



Mina nya trädojjor :)
 

Guldkant

Den här dagen kan nog bli ännu en bra dag :) snart ska jag trampa iväg till jobbet och där ska jag träffa Jörgen, ni vet visual merchandiser för Brothers & Sisters, Sen ska jag möta upp Matilda och Emma så ska vi på Make up stores klubbkväll.
De blir ju för faan kalas braa!


Sisters skyltfönster.

Desperate

Ohej!!! har powerwalkat runt stångån med Matilda och Wassi och snart ska jag hem till Wassi igen och kolla Desperate med tjejerna. Inte för att jag är något fan av hemmafruarna men det är mysigt att bara vara med mina tjejer och kolla in alla läckra skor, kläder och smycken som dom bär ..jag vill oxå ha!


Ny kitchstyling

Åt en räksmörgås på gyllen torget idag med mamma sen var jag en sväng förbi systemet och handlade lite bubbel, sen köpte jag på Djurgårdsgatans tygaffär lite nya tyger till mitt kök, de e så kul o förnya lite. Fruktfatet är oxå nytt, 399:- från Åhlens.




Lunch

Nu ska jag ner och Luncha med mamma. skriver nått roligt senare!


Today

Kom nyss hem från nyföretagarcentrum där jag har suttit i möte i hela 3 timmar, men då käkade vi ju iofs oxå :) Jag blir så sjukt taggad och inspererad  så nu får vi se hur det blir...



Dagens blev tröjan som jag köpte igår på Monki 300:- slitna jeans och mina nya sandaler, halsbandet är från Sisters 499:-


Miss Dior Cherie

Väldigt bra och fina reklambilder från nya Dior parfymen, Miss Dior Cherie.  Modellen är Maryna Linchuk och bilderna togs i Paris tidigare i år.


Parfymen och bilderna hittar du bland annat i Kicks butiker och fönster.

Efter jobbet blir det nyföretagarcentrum!


Grillat

Efter lunchen med Matilda på stan så kom mamma och hjälpte mig med lite småfix, tapetsera sänggaveln, som blev ruggit bra! Ni får se bild när jag har rätt överkast :) vi satte även upp väggordet som jag beställt till min klädkammare, vad tycker ni?



Nu på kvällen var vi alla tjejor från jobbet hemma hos mig och grillade grillspett och åt blåbärspaj med glass, så gott och trevligt så! kommer somna gott nu, Godnatt!

Loppis



Ramarna kostade 20 kr/st och ni ska få se vad jag ska ha dom till senare;) Oljelampan blev jätte söt på lila hallbyrån, 50kr

Denna lilla lyckta köpte jag för 10 kr så knyter jag ihop det med min badlakan från living by Hemtex.

totalt 100kr :)  Nu ska jag iväg och fika med Matilda.

illy collection

Igår var jag Milla, Emma och Matilda ute och käkade på Riva, det var jätte mumsigt, tog lite kaffe efter maten eftersom vi inte var på partyhumör. (Kaffe kopparna är från Illy collection och dom är bara så fina, kolla in hemsidan) Efter resturang besöket gick vi hem till Matilda och taggade vist till så det blev ett besök på Harrys och Slivers dansgolv hela natten lång, riktigt kul kväll! Nu ska jag ta mig en långpromenad i det vackra vädret och titta om det kan vara loppis vid cupolen idag kanske? Hade bra!


Sunshine

Jag och Matilda har solat hela fm i gröngräset vid spångerum stångån, det blåste lite men de va skönt att man bara kunde ha bikini. Nu ska jag fixa mig till kvällen. De blir inget grillparty för vi var inte så partysugna men vi ska ut och äta i istället.


 


Mysfredag!

Börjar med gårkvällen det var riktigt roligt på smygpremiären av Sliver, men inredningen vet i tusan, lysande laserögon var de värsta jag sätt, däremot snygga lampor och sköna myshörnor för dom som bara vill snacka, själva stod vi på dansgolvet hela kvällen!
_MG_4164
Jag och sara, bild lånad från Ågatan.se

Nu har jag Lunch, sprang bort till scorett förrut och köpte mina skor och ett par till fick följa med hem:)

499:-                                                  599:-

Sen köpte jag en jätte söt Paris Kate & I  klänning från MQ, men den får ni nog se på morgondagens grillparty!  ikväll blir det en lugn mysfredag med min familj, då ska jag bara äta gott och lata mig :)


Sliver

Nu bär det iväg mot Sangria där jag ska träffa mina tjejer så blir det nått gott hoppas jag sen ska vi besöka Sliver som har nyöppning ikväll :)



Kavaj från Sisters 1295:- Lee jeans från Carlings 999:- Pumps från DNA 900:-

Sorry...

Jag får be om ursäkt om det var någon som gick till H&M i Linköping i morse ihopp om att se M Wiliamssons collektion, hans kläder kommer till Linköping 14 Maj.

Nu sitter jag på jobbet, har gjort om massa i butiken idag och vi (
Sisters) har fått in massa nytt o fint från Boomerang och nu har vi även 50 % på alla vårjackor. Kom och köp!

boomerang_bild.jpg Boomerang

Sommar godis

Har jobbat idag och känner mig helt slut nu ikväll, precis värmt mig en vetekudde och ska krypa ner under massa filtar och titta lite på tvn så jag är laddad imorgon. Ni missar väl inte M Wiliamsson på H&M?! Sen kommer det bli jobb för min del och middag med tjejerna på kvällen tyckte jag det rycktades om innan vi ska vidare till nyöppningen av Sliver, hoppas jag känner mig mer pepp imorgon!
Söta väskor till en mer lättklädd outfit i sommar, jag längtar så mycket. 100:- Bianco

product view of: Mini frame purseproduct view of: Mini frame purse

Tisdagkväll

Har hunnit med en hel del idag känns det som, jobbat, spanska och trixat med kläderna till garderoben och jag var faktiskt ganska duktig på att skilja mig från vissa plagg. Ska testa en kul grej nu i två veckor som Åsa tippsade mig om och de är att hänga alla kläder som vanligt men när jag använt ett plagg måste jag hänga tillbaka de i garderoben fast vänt åt andra hållet, fattar ni? för då ser jag vad de är jag använder och inte använder sen kan jag ju lika gärna skilja mig från de andra plaggen om de ändå inte används.



Blårandiga tröja från H&M (köpt för länge sen) Och mina höga Tiger jeans från JC 1299:-

Ny målat

målade hela kvällen igår och det blev riktigt fint. Det blev dock inte lika fint i vardagsrummet, att alla kläder ens har fått plats där inne? och här har vi endå rensat bort en hel del upp till vinden och min sommargarderob har jag inte hämtat från mamma & pappa ännu, så ikväll vet jag en som måste rensa, jag har bestämt mig för att minst två påsar med kläder ska skickas till hjärta till hjärta.
Annars idag är det ny kampanj på jobbet att jobba med och min sista spanskalektion för terminen!




Målade röret marrakesh bått och de övriga vitt. Men glömde tyvärr för och efterbild.




Opertion klädkammare.

Jahopp då har man träffat tjejerna en stund, vi åt mumsiga våfflor i de där cafetornet som ligger i trädgårdsföreningen, kommer inte ihåg vad det heter men de är ett riktigt mysigt ställe. Sen shoppade jag lite till, har nämligen inhandlat färg. Marrakesh blå om det säger er något? Ska måla om ett rör som går upp genom min klädkammare för att få lite färg på det hela, köpte oxå en passande matta till och lite mer skoförvaring från Ikea för det behövs här hemma vill jag lova. Nu väntar jag bara på min Kusin Matilda så ska vi strax börja en pizza och målar kväll :) jag lovar att lägga upp bilder på resultatet! Hoppas ni me får en trevlig kväll!


Ny vårjacka!

Så då har man sprungit av sig några timmar på stan. Jag handlade ett örngott som jag länge kollat in på epok, med texten Älska tryckt i hörnet, har även sett en liknande på Åhlens som jag oxå vill ha, där har man tryckt Dream i hörnet men den var tyvärr slut så jag får se om jag kan ha turen på min sida och hitta det ute på Ikano imorgon, dom skulle ju vara så fina ihop:)


Örngott från Epok 210:-

Nu ska  jag snart iväg och träffa Matilda, Emma och Sara för en fika, så idag äntligen har jag fått chansen att använda min nya vårjacka, lagom väder för den idag :)


Jacka 995:- Sisters (nu 20% på alla våra egna jackor) Jackan har väldens finaste foder så jag väljer att rulla upp den i armarna, Väska 499:- JC med matchande pumps från Wedins. Jeansen är oxå från JC 699:-

Bed and breakfast!

Det är Måndagmorgon och jag är ledig idag, riktigt härligt! Det är tyvärr inte så fint väder som jag hade hoppats på, lite för molnigt för att äta frukost på balkongen så jag tog lite te och mackor i sängen.  Om ni undrar varför jag skriver att jag äter i sängen så är det för att jag tycker det är lite busigt eller jag är lite allergisk mot smulor i sängen, kanskse pedantisk är rätta ordet, så nu vet ni en som kommer bädda rent tills nästa natt :) Annars har jag inte så mycket mer att skriv om än, tänkte ta ett varv på stan, har sätt lite saker som borde inhandlas.

Gårdagens, Chinos 399:- MQ, Scarves 399:- MQ, Topp 199:- Sisters, Kofta 499:- Sisters och Bälte 299:- Sisters.



OBS! Jag har beställt mitt egna väggord nu så det kommer nog i veckan, Jag håller lite på det så blir det en suprise! Jag tror det kommer bli jätte tufft!

Ljusparty

Nu på kvällen har jag varit i Ljunkans matsal på ljusparty med Johanna, Har aldrig varit på det förrut så det var kul med något nytt. De var väldigt mycket folk mestadels tjejer men en del killar med så de var kul. "Partyt" höll på i flera timmar men endå kom jag inte hem med något ... Inte för att det inte fanns något, snarare tvärtom, det fanns så mycket fina saker och allt luktade så gott men ingenting som jag sökte eller behövde kunde jag hitta. Jag var på jakt efter en ljuslykta till mitt sängbord (som jag ännu inte har) så egentligen kanske det är bäst att vänta med detaljerna innan jag har bordet, men har jag en ide i huvudet så har jag och då vet jag precis vad jag ska ha, eller precis och precis har kikat runt lite nu och hittat många fina ljuslyktor på mina favoritsidor.



Alla är så fina men alla får ju inte plats och då blir de ju inget fint heller. Andra vackra ting jag skulle vilja få plats med på nattbordet är...



Bloominghome, Eikkala

Simon Karkov Design

Så då har man jobbat klart för idag, ska hitta på nått med Emma ikväll hoppas att några fler oxå är på, några glas ute skulle ju inte sitta fel.

Hittade Simon karkovs design på inneonline för jätte bra priser, hans design brukar annars gå på några tusenlappar så för er som är intresserade kika in.

Norm 06, Normann-CNorm 06, 429:-
Norm 69, Normann-CNorm 69,  749:-
Norm o3, Normann-CNorm 03, 899:-

Träskor

Igår såg jag dom här fina skorna hos Hanna på Scorett 599:- Tror att jag måste in och prova bägge, sen kan dom nog bli mina :) Skulle passa bra till toppen och bältet som jag nyligen köpte på jobbet.


Träskor, scorett 599:-, Topp 199:-, Bälte 299:- Sisters

Berg flyttar in...

Karina Berg är bara så himla härlig, Hon fick nyligen pris för årets bästa programledare och nu har hon flyttat in hos både Marcus Schenkenberg och Martin Stenmarck. 
Jag är avundssjuk!






Go Zytomierska

Herregud, kom till jobbet idag och då kom senaste nyheten i bloggvärlden haha som faktikst är riktigt kul att följa. Katrin Zytomierska föredetta schulman brukar sitta med i vakna med the voice och nu har hon uttalat sig om att Charlotte Perellis exman synts på bilder med kineser  och att blondinbella varit otrogen, och nu vill dom alltså stämma Katrin. Men herregud Hänt extra och alla andra skvallertidningar kan ju skriva i princip vad som helst och dom börjar hettsa om vad Katrin bara spekulerar över ...
GO Zytomierska GO GO GO!
Johanna hade lämnat en jätte söt och god godispåse till mig på jobbet bara för att hon är så underbar ! så nu ska jag göra lite mackor i ungnen och te, luta mig tillbaka i soffan käka lite godis och titta på Berg flyttar in hos Marcus Schenkenberg :) (blusen köpte jag idag på Vila)


Och så lite jobb


Kul på hjul :)

Tufft men en butik på hjul. kolla in hemsidan för mer info shopcaravan


De kommer mera.

Hej har inte så mkt tid ska iväg och jobba, satt visst lite för länge ute i sköna solen så jag lägger bara upp en bild på dagens outfit. Boomerang chinos med bälte från Sisters 999:-  svart baslinne och vita tygskor till det.



Picknick

Våren är verkligen här nu, Jag och Åsa har varit ute hela dagen tillochmed Lunchen kunde vi ta på en filt längs med stångån. Hur härligt som helst att ligga där och sola sitt face :) Nu på kvällen gjorde vi en jätte god tacogratäng med en stor skål godis till efterrätt, hur smarrigt som helst så nu är jag mätt för en vecka frammåt.
Rice Picknickfilt Rosa
Picknick filt från Rice 649:- finns att köpa hos Bagaren och Kocken

Mera solsken!

Det blir ju riktigt fint väder idag ju! Jag ska sätta mig på cykeln och trampa bort till Åsa i tannefors så får vi  se vad  vi hittar på idag, hoppas på en lunch och lite spring på stan senare, hittade en till liten solstråle jag skulle vilja ha från Bianco 900:- Blir nog lite skoprovning idag iaf :)

product view of: Lovely sandal

Solklart!




Solklara inredningsdetaljer som Elle interiör plockat fram. Glödlampa E27 design Mattias Ståhlbom 595:- Muuto. Citruspress i plast 150:- Designtorget. Sidobord Trollsta 499:- Ikea. Stapelbar 70-talsstol Bermuda 995:- schaffner/slick outdoor. Klocka i lackerat aliminium 435:- SMD Design. Collage, design Louise campell för Louise Poulsen 10 595:-

Det blev Ulfåsa igår och EM, Jag hittade ett par jätte fina kuddar på Europamöbler Malaga, 349:-


Lyx eller Budget

Sitter och äter glass och ser att solen börjar titta fram nu igen.  Var uppe med tuppen i morse så jag har redan hunnit med stallet och hälsat på mormor och morfars grav, dom hade massa söta små kycklingar och fina blommor hos sig :)
Snart ska jag iväg och träffa mamma, är nämligen ledig idag så vi ska käka lunch och sen ska vi hitta på något, jag hoppas jag kan övertala henne om att åka till Ulvåsa, Där kan man kanske hitta lite sköna inredningsprylar och kanske något till golfen? humm om det blir något spelande för mig denna sommar... Något med inredning blir det iaf alltid när man umgås med mamma så det ä bra!

Klänning från Diane VonFurstenberg, Skor från Marc Jacobs, Väska från Chloé och armband från Angela Gotborn.
Ojoj, det här hade blivit dyrt  vilken tur att det finns 1000 kopior av allt, Liknanade smycken hittar du på H&M, klänning och väska finns på Ginatricot och skorna på Dinsko. Dock inte lika snygga men endå lika och prisvärda !


Gillar Marc Jacobs vårfräscha väskor, här en minst lika snygg och liknande från Asos



Visual Merchandising

Idag på jobbet kom Jörgen och överraskade oss med sitt besök, Jörgen är Visual merchandaser (om jag nu stavat rätt) Dekoratör med ett annat ord för Sisters. Han kommer hit ibland och hjälper till och ger oss tips på hur vi kan varuvisa i butik och på dockor & torsos. Det var lika kul och inspererande som vanligt att ha honom här så nu ska jag gå ut i butiken igen och hänga om för fullt :) Efter jobbet kommer Emma och Matilda att plocka upp mig så ska vi ut till Emma på landet och gå ut o gå och bara mysa med lite middag ikväll, jag kommer alltså skolka från min spanska... inte bra, men känner mig inte motiverad alls idag!

With Love From Victoria
(Sisters reklam med victoria Silvstedt från -07)

Utemöbler

Jag köpte två nya inredningstidningar igår och jag är visst helt rätt ute när det gäller valet av färgstarka utemöbler, dom tipsade om Danska Fermob och dom hade massor inspererande utemöbler i alla glada färger dock lite dyrare så jag håller mig nog till plantagen :)


(Bilden är lånad från Fermob)

Ny dator :)

Sitter och bloggar på min nya dator nu är den inte fin...



Bloggar lite mer senare ska ta en promenad med Matilda runt ån, Hej!

Matthew Williamson

Den brittiska modeskaparen Matthew Williamson är nästa gästdesigner till H&M. Den 23 april kommer utvalda H&M butiker öppna upp dörrarna för hans nya färgstarka kollektion till damer och till mitten av maj räknar man med att se hans sommarkollektion för både dam och herr. Jag kan gissa att köerna kommer vara långa, har redan kollat upp att jag är ledig då så jag vet en som kommer stå i kö iaf :) Kolla in hans hemsida för lite smakprov!

Matthew Williamson

Matthew Williamson Fashion Designer

Nu ska jag till pc city och köpa datorn av min bror! Sen blir det jobb för mig också.
Dagens jobb outfit, Blus från jobbet (299:- Sisters) ljusa Jeans (899:- puss&kram)


Vintage stories

Kom precis hem har ätit påskmiddag med familjen och nu sitter jag här och har kollat upp Kappahls nya lansering av Vintage stories. Blev nämligen så himla förtjust i deras skyltfönster, inte i plaggen direkt men hela stilen, Vintage stories tillbaka till 1920-talets hollywood-filmer är en romantisk, unik kollektion med begränsad upplaga av varje detaljrikt plagg som är noga arbetade med spetsar, knappar och sidenblandningar.




Party like a rockstar!

Är det inte konstigt att  varenda gång man ska ut så har man inget att ta på sig så man måste köpa nytt? Då borde man ju ha en del o välja på nu, men det känns det verkligen inte som. Jag tyckte iaf att Matildas tröja i torsdags var grymt snygg så jag var på jakt efter en lika dan, men dom var tyvärr slut på H&M så jag letade vidare och hittade en liknande på Ginatricot. Det var en "normal" topp så jag gick upp några storlekar så den täcker rumpan. Sen köpte jag en väska med nitar (149:- Ginatricot)  och ett matchande bälte från jobbet (199:- Sisters) Känns lite tufft för att vara mig men kul med något nytt. De klädda pumpsen är mina favoriter från Dna 900:-



Nu bär det av för fest hos Hanna, Ses på platå!

Happy days på hemtex

Igår gjorde jag veckans tredje fynd, Ni vet att jag skrev om lycktorna från inreda som jag ville ha på min balkong, Nu har jag hittat ett par lycktor från Hemtex som ser snar lika ut och kostar 49:- st, lite skillnad från Inreda som säljer dom för 280 :- st.

Hemtex har happy days 6/4 - 22/4 med massor av bra erbjudanden!

 
Oljelampa Lanterna Large Green, Rice

Påminner ganska mycket om varandra va?  Nu ska jag försöka hitta ett par till lycktor i andra färger och storlekar så ser det nog lite roligare ut, men själva bordskittet får nog vänta till lönen.


Dagens jobb outfit, Ny blus från Sisters 499:- Jeansen jag fick från JC 699:-




Skynda fynda!

Vill bara tipsa mina läsare att vårat sisters plockat fram massa härliga sammets kavajer från lagret som vi nu säljer ut för 75 kr!!! Det är helt galet, de har kostat fr 799- 1295 kr. Och Ja det finns många små storlekar kvar, men kanske inte så länge till! 

 

Snart blir det fika med Emma i vårsolen!

Långfredag


Gårdagen var kalas kul det blev lite påskmat eller vad man nu kan kalla det, sen gick vi till Platå och det var riktigt mycket folk och riktigt kul :)



Nu ska jag iväg och jobba, kortfredag blir det på jobbet eftersom det är röd dag, så skönt!

Glad påsk!

Oljelampa Lanterna Large Green, RiceOljelampa Lanterna Large Pink, RiceOljelampa Lanterna XL Mint, RiceOljelampa Lanterna XL Purple, Rice

De här söta lycktorna från Inreda skulle jag vilja få i påskägget :) Då skulle jag stapla upp ett par med hjälp av tegelstenar i olika höjder och ha i hörnet på min balkong, för jag har nämligen hittat ett bords kitt som jag vill ha från plantagen och dom här lycktorna skulle pigga upp det ännu mer!


Teaser1(Fast jag vill ha den i turkosblå)
Plantagen Förstå vilken knallig balkong jag skulle få med massa härliga färger på dynor, blommor och lycktor. Ibland måste man bara våga!

Annars är det skärtorsdag idag ju, så snart kommer tjejerna hit så ska vi äta nån liknande påskmiddag och dricka lite vin så får vi se vart det bär av.
Kvällens outfit, inte så party men sött!


Ljusblå jeanspumps från Monki, ankeljeans från Carlings, jacka från h&m med matchande röda naglar.

Cool hylla

Kolla in på Bluebox där finns det lite tuffa ting, bland annat den här osynliga hyllan som jag skulle kunna tänka mig.





Livingroom

Lägger upp några bilder på mitt vardagsrum, Lägg gärna märke till min fönsterputtsning :)





Tapet!

Skrev i ett tidigare inlägg idag att jag skulle lugna mig lite med sänggavelprojektet och tänka igenom hur jag egentligen vill ha de. Och gissa vad jag nu gått och gjort? jo jag har köpt en tapet till sänggaveln istället! Ni vet känslan när man ser nånting som man bara älskar och inte kan släppa med blicken, då måste man  ju köpa den för då är det väl rätt?! Jag tror iaf det här blir jätte bra. Men tapetsera har jag aldrig gjort själv och någon spånskiva äger jag inte ännu så jag får se när jag kan börja med de projektet :) Jag hittade tyvärr ingen bild på den och jag vill inte rulla ut den ur förpackningen ifall den blir förstörd men jag hoppas att ni snart får se den ändå. Den är neutral och lite blommönstrad, romantisk precis som jag vill ha det och jag köpte den på Rusta 149:- rullen, veckans andra fynd kan man säga. Rusta har faktiskt väldigt fina tapeter, jag har redan en fondvägg i hallen som också kommer därifrån. Hittade även en ljuslyckta som jag köpte för att knyta ihop fondväggen i hallen med min nya lila hallbyrå.

De blev inte så tokigt.

Väggord

Jag skulle ju bygga min egen sänggavel men den får nog vänta lite, var nere på Olssons tyger och kollade lite igår. Hittade tre tänkbara  men känner att jag måste fundera lite till så jag inte bara tar första bästa. Hittade en annan häftig grej man kan göra över sängen annars. Man kan beställa ett eget väggord från my first room Det kanske också kan vara något. Njaa ja måste nog som sagt fundera ett tag till men visst kan de vara fint?



Påtal om ord, just nu är det väldigt inne med bokstäver som bildar ord eller en ensam bokstav som bara visar stil , att ha som dekoration, Jag är lite inne på att köpa små bokstäver som bildar H O M E och ha på min nya byrå i hallen. Det finns att köpa för 10 kr st på handplockat här i Linköping.


Vårstädning



Som ni ser har jag laddat upp för fönsterputsning och vårstädning. Det börjar bli dags, när solen ligger på fönsterna ser man verkligen all skit. Det är lite läskigt bara att stå med öppna fönster här uppe (5 trappor) när fönsterna är så stora.
Det här kändes som ett kärringinlägg :) men jag jobbar på nu så skriver jag nått roligare sen!

Grillpremiär!

Kom precis hem från spanskan och jag blev så glad när jag klev innanför dörren och blev mött av en chock lila bänk :) Jag gillar den skarpt!

Nu ska jag hem till mina kusiner och premiär grilla!  Tog fram min nyinköpta jeansjacka från Lee, köpt på JC barnavdelning;) sparade några hundralappar där, ibland ska man ha tur för man är byggd som en fjortonåring haha!
Det här är en underbar dag :)



Vårlila bänk

Idag har jag gjort världens bästa fynd och inte bara det, jag har också stöttat röda korset. Köpte mig en byrå för 270 kr, från röda korsets butik här nere på drottninggatan.



Sen gick jag och Matilda en promenad till gamla Linköping där vi tog oss en fika, jätte mysigt! och på vägen hem plockade jag lite tusselago, vitsippor, blåbärsris och videung. (jag vet att man inte får plocka videung men de här trädet var faktiskt redan dött!)
Vad tycker ni, gjorde de sig inte ganska bra på min vårlila bänk i hallen?


Charmigt i Sthlm

I helgen var jag på förfest hos en jobbarkompis till Maria i Hornstull, (tror jag de hette) De var jätte mysigt, hon hade balkong mot lite vatten och lägenheten hade högt till tak, något som jag tror många är svaga för. I övrigt var lägenheten väldigt liten men charmig på de äldre viset, kolla här...





Blåa charmiga luckor i köket med många förvaringsskåp och öppna hyllor, Ett mysigt fönstervalv mellan vardagsrum/sovrum till matplats som ligger två gamla trappsteg upp där matbord och stolar består av gamla pin möbler och sen fönstret ut mot vattnet, låter det inte mysigt?

Min myshörna

Känner att jag ligger lite efter i sömn, så nu ska jag bara luta mig tillbaka i min myshörna och fortsätta bläddra igenom alla gamla inredningstidningar innan det blir läggdags.
Håll koll på bloggen, lediga dagar med fix och trix i lägenheten tror jag väntar :)



Påskpynt

Har varit inne på lite olika sidor och kollat vad man kan göra för kul hemma till påsk. Men jag är inte så mkt för de där plottriga som det gärna blir med alla färger, så jag tänkte hålla mig till de enkla, stilrena och billigare påskdekorationerna för det ska ju endå tas bort lika fort... Vad sägs som hemma gjorda ljushållade av äggskal och lite videung i en vas i hallen? 


Uteplats

Kommer ni ihåg att jag skrev om Ikeas lyxiga utemöbler, Det är ju synd att man inte har en större balkong...



Nu ska jag ut och grilla mig på balkongen det är 27,3 grader här uppe idag!

ska ha min nya outfit sen till jobbet  tänkte jag, säljer dock inte just denna topp men vi har ju boomerang så det är nog godkänt. Tog fram mina tygskor också, känns vårigt till ankeljeansen :)
Förresten! ni kanske inte ser så mkt av håret men jag blev jätte nöjd. Gjorde det hos Neda på Bobbys hårstudio.


Shopping

Shoppade lite i sthlm me såklart



Toppen är från Boomerang och jeansen, Lee från Carlings.



Gillar knapparna baktill på toppen, Detaljer gör Det! Och så lite skincare och haircare från make up store.


Sthlm helg

Heej nu är jag hemma igen, har haft en underbar helg och fullt upp så har inte skrivit så mkt, och de tänkte jag inte göra nu heller. Det blir så jobbigt och tråkigt att bara läsa så jag tänkte lägga upp massa bilder istället så får ni klura ut hur bra det varit :)



Tack Maria för en underbar helg!


Äntligen Fredag...

...Snart lördag men endå. Har jobbat nio dagar i sträck och äntligen förtjänar jag en ledig helg :) ska till stockholm och träffa Maria, fixa håret och gå på antikmässa, som ni förhoppingsvis redan läst om, hoppas jag hinner med allt bara!


Hade tänkt bjuda på lite bilder som jag tog på Ikeas nya utemöbler. Det ser riktigt lyxigt ut och deras kampanj heter "rivieraliv på småländska" de tyckte jag va lite småroligt! men jag har tappat bort sladden så får lägga upp korten efter helgen. Kameran kommer iaf med till sthlm, så därifrån kan jag bjuda på massa härligheter hoppas jag:) Funderar på om det kanske börjar bli dags att visa hur jag bor,  nu när jag fått så många läsare, men om jag håller lite till på de så kanske ni fortsätter besöka mig :)
Den här är min nästa vecka :) den är pytteliten. 1,1kg perfekt att ha med i handväskan.
  

Lexington

Lexingtonclothes första kollektion blev klar före jul, är ganska nyfiken på deras kläder med tanke på att sänglinnena är helt underbara. En amerikansk östkustlook i sommar skulle ju inte vara fel :) I höst släpper dom ytterligare en ny kollektion som säljer bland annat porslin. Kolla in deras fina hemsida. Lexington. 


Vårpremiär!

 
Slutade vid åtta idag och det såg ut som en sommarnatt på himelen, var dock lite kallare ...men vi tog våran första kvällsfika på uteserveringen Magnolia. Nu är det vår på riktigt!!! det var jätte mysigt :) En annan som var fin som
sommaren var ju Milla som nyligen kom hem från Australien, vi andra kände oss lite tråkigare i hyn...



Lägger upp några bilder från jobbet idag med.



Vårkänslor!

Antikmässan

Kom precis på att jag kommer att missa loppisen vid cupolen på söndag eftersom jag är i sthlm. Loppis låter kanske töntigt men shit vilka fynd du kan göra Och just nu har jag ett nytt projekt som jag tänkte starta upp här hemma till nästa vecka. Jag ska nämligen bygga en sänggavel av spånskiva, skumgummi och något läckert tyg sen vill jag ha ett nattbord. och de är de jag vill fynda! MEN så hittade jag att Sthlm har sin antikmässa i Älvsjö 2-5 april så varför inte ta en sväng förbi när man endå är i krokarna, de kommer nog bli jätte kul!  Sköna hem och Elle interiör och massor mer utställare kommer vara på plats. Även om jag inte hittar mitt nattbord så kanske jag kan finna något annat!
Jag vill ha tyget och bordet i den lantliga romantiska stilen, de ska vara mysigt att sova:)


Insperation





H&M home

Sitter på Lunchen nu och spanade in H&M home som hade premiär för drygt en månad sen. Jag tror att de kommer bli årets största lansering i inredningssammanhang. Men än sålänge har det inte fallit mig helt i smaken även om det är inspererande att titta på. Jag tycker att miljön är superhäftig i de 4 olika stilarna men tygen, nee inte min stil.
 Här är den Neutrala stilen, känslan av oblekt och miljövänligt tyg med handtecknade siluetter som tex människor, flaskor och knappar från
H&M Home (syns inte på bilden)
En annan stil från H&M home är dom kulörta färgerna med härliga mönster av Liselotte Watkins. Riktigt karamelliga kuddar ! Kika in själva och bli inspererade!  Nu ska jag ut i solen en sväng. Det rycktas om fint väder..inget man märker här inne direkt :(

Take away frulle

Höll på att försova mig imorse de va så himla härligt att bara ligga kvar, vaknade dessutom med jätte ont i halsen, inget kul alls vill ju inte bli sjuk nu! köpte frukost på vägen och har druckit massa te så snart kanske det är bättre! :) Nu ska jag börja jobba lite, strykning står på listan! Heeej!

förresten Vad tycker vi om den rätta för Rosing?!  Ne pinsamt tycker jag iaf!


 


RSS 2.0